123-456-7890
info@yoursite.com
Shopping Cart 0 items - 0.00 lei 0
0 items in cart

Politica de retur

Obiectele, incaltamintea, costumatiile personalizate la cererea expres a clientului nu pot fi returnate deoarece prin prelucrarea lor devin obiecte unice si nu pot fi revandute ulterior.( OUG 34/2014 art.16, lit.c).

Produsele nepersonalizate se pot returna in termen de 14 zile de la intrarea in posesie fizica, conform OUG 34/2014, art.14, alt.1, doar daca sunt in ambalajele originale, nepurtate si intacte. Pentru returnarea produselor nepersonalizate va rugam sa completati formularul de retragere pus la dispozitie pe site-ul nostru. Costurile de retur sunt suportate de catre cumparator ( OUG 34/ 2014, art14, alt.1).

In cazul in care motivele de retur se datoreaza furnizorului (Majestic Baby), costurile generate de transport pentru retur vor fi suportate de catre Majestic Baby, urmand a se rambursa doar contravaloarea marfurilor achitate in termen de maxim 14 zile de la primirea coletului conform OUG 34/2014, art13, alt1, folosind aceleasi modalitati de plata conform OUG34/2014, art.13, alt.2 (NU se ramburseaza contravaloarea transportului).

Nu se accepta returul produselor DUPA data evenimentului pe care CLIENTUL a declarat-o in formularul de comanda, deoarece orice produs se considera „SERVICIU” si, odata savarsit evenimentul, se deduce ca si-a indeplinit utilitatea, iar serviciul prestat nu mai poate fi returnat.

Puteti descarca formularul de retur de la urmatoarea adresa:
https://majesticbaby.ro/wp-content/uploads/2018/07/Formular-de-returnare.pdf

IN ATENTIA CONSUMATORULUI
Deoarece lucrul manual sta la baza majoritatii produselor noastre, iar furnizorii nu pot garanta permanent un stoc continuu de materie prima, ne rezervam dreptul de a adapta prin materiale, accesorii, jucarii si elemente diferite atunci cand situatia o cere, respectand totodata tematica dorita de catre client.

Orice modificare MAJORA va fi anuntata de catre departamentul creatie pe parcursul executiei lucrarii, exceptie facand diferentele de nuanta, de textura, de material ori brand tert folosit.

Trusourile si lumanarile se lucreaza manual in atelierul Majestic Baby, lucrul manual facand imposibila reproducerea unui model 100% identic precum cel precedent.

Seturile de turta/mot au in pretul afisat inclusa personalizarea cu numele si data. In cazul seturilor care nu respecta modelul/design-ul promovat de catreMajestic Baby si se realizeaza la cererea clientului, cu fotografie proprie, se taxeaza in plus un comision de prelucrare si manipulare foto de 59 lei/ora (minim 59 lei).

*Nota: fotografiile trimise de catre client trebuie sa fie la rezolutie mare, sa aiba calitate de studio foto profesionist, iar in cazul fotografiilor cu bebelusi – acestea trebuie sa fie pe fundal alb/decupabil.

Plasarea comenzii fără o cerere scrisă din partea clientului reprezintă acordul ca pozele produselor personalizate, ce fac obiectul comenzii, să poată fi folosite ca si material publicitar-virtual în vederea promovării ulterioare.